Trekhaakkoffer trekhaakbox 420 liter te huur


sinds 4-4-2023 20:28:30

Grote foto trekhaakkoffer trekhaakbox 420 liter te huur auto diversen tuning en styling Grote foto trekhaakkoffer trekhaakbox 420 liter te huur auto diversen tuning en styling Grote foto trekhaakkoffer trekhaakbox 420 liter te huur auto diversen tuning en styling Grote foto trekhaakkoffer trekhaakbox 420 liter te huur auto diversen tuning en styling Grote foto trekhaakkoffer trekhaakbox 420 liter te huur auto diversen tuning en styling Grote foto trekhaakkoffer trekhaakbox 420 liter te huur auto diversen tuning en styling Grote foto trekhaakkoffer trekhaakbox 420 liter te huur auto diversen tuning en styling
prijs: € 65
Locatie : 's-gravenpolder  (Zeeland)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

De A-420 liter trekhaakkoffer is ruim en ideaal in het geval, dat u niets op het dak mag of kan vervoeren. Deze combinatie past op veel voertuigen, maar controleer altijd de kogeldruk van uw trekhaak. Deze vindt u op het plaatje op de trekhaak of in het instructieboekje van uw auto. Hieronder ziet u aan de hand van foto's en een filmpje hoe de trekhaakkoffer eruit ziet. De trekhaakkoffer kan op slot, zodat er niemand bij uw waardevolle spullen kan. De trekkhaakkoffer is kantelbaar, zodat u toch in uw kofferruimte kan als deze op de trekhaak zit.
Heeft u een enorme hoeveelheid bagage te vervoeren? Dan kunt u deze trekhaakkoffer combineren met de huur van een dakkoffer.
Gaat u op vakantie naar Italië, Spanje en Portugal, of reist u door deze landen? We hebben hiervoor een markeringsbord V20, die u kosteloos kan gebruiken.

Afmetingen
Inhoud is 420 liter, maximaal 50 Kg
Afmetingen buitenmaat (LxBxH): 147x57x70 cm

Huurprijs
De minimale huurperiode is 1 week.
Per week: € 65,-
Voor 2 weken: € 120,-
Voor 3 weken: € 175,-
Borg: € 250,-
Voor langere periode prijs op aanvraag.
Geen wisseldag op zondag
Ook meerdere dakkoffers te huur, zie de site Boogert Roofbox
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in 's-Gravenpolder


Stuur bericht
Advertentienummer: 30823519 Meld aan Aanbodpagina